Finansijske vještine za život – ciklus od 4 seminara

Finansijske vještine za život – ciklus od 4 seminara


Centar za edukaciju i istraživanje “Nahla” u saradnji sa Centrom za napredne studije organizira ciklus od 4 seminara pod nazivom “Finansijske vještine za život”.


Želite li naučiti upravljati svojim novcem na najbolji mogući način? Naš seminar finansijskih vještina pružit će vam znanja i vještine koje su potrebne vama i vašoj porodici za postizanje finansijske nezavisnosti i vještije raspolaganje novcem.

Na ukupno 4 susreta naučit ćete kako kreirati i analizirati svoje budžete, planirati štednju i ulaganje te upravljati svojim dugovima na odgovoran način. Investiranje je ključno za postizanje finansijske nezavisnosti, a naša predavačica s višegodišnjim iskustvom će vam pomoći da odaberete prave investicije koje će vam pomoći u postizanju vaših financijskih ciljeva.

Pridružite nam se i usvojite znanja za budućnost!

PRIJAVI SE OVDJE


Ciklus od četiri seminara je BESPLATAN. Broj mjesta je ograničen, a prednost kod upisa će imati članice CEI Nahla.


Svi polaznici/e prije početka ciklusa seminara trebaju uplatiti kotizaciju u iznosu od 20,00 KM radi osiguranja redovnosti praćenja nastave i dosljednosti korištenja ustupljenog mjesta. Kotizacija se uplaćuje na info desku, a radimo svaki dan, osim subote, od 11.30 do 20.00. Kotizacija će biti vraćena svim polaznicima/ama nakon posljednjeg susreta ukoliko budu prisustvovali na minimalno 3 seminara.


Ko se može prijaviti? Svi zainteresovani/ne koji žele da nauče upravljati svojim novcem.

Datumi seminara: 16, 23, 30. maj i 6. juni 2023.

Termin održavanja: utorkom, od 18.00 do 20.00

Mjesto: multimedijalna sala CEI Nahla, ulica Džemala Bijedića 122 u Sarajevu.

Predavačica: Finansijska savjetnica s dugogodišnjim iskustvom.

Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: aminadz@nahla.ba.


Izvor: https://nahla.ba/kursevi/finansijske-vjestine-za-zivot-ciklus-od-4-seminara/?fbclid=IwAR3JmnGMbHtGxl5cUDHo5D7JQsUeL7PuKrcaTasysHca8u7H0WWA3WCzBLE