BESPLATAN SEMINAR: Pet stubova roditeljstva

BESPLATAN SEMINAR: Pet stubova roditeljstva

Ne propustite još jedan program trenerice Kathleen Roche-Nagi koji organizuju Centar za napredne studije, CEI “Nahla”, i Centar za lično i profesionalno usavršavanje.

Ovoga puta imate priliku u prostorijama CEI “Nahla” pohađati BESPLATAN četverodnevni seminar “Pet stubova roditeljstva”, posebno prilagođen za Vas, u periodu od 24. do 27. augusta 2015. Seminar će se održavati u poslijepodnevnim terminima i to na engleskom jeziku. Požurite s prijavama, jer broj mjesta je ograničen!

Seminar “Pet stubova roditeljstva” je posebno dizajniran program za roditelje djece uzrasta od 4 do 11 godina, tako da roditeljima daje praktične odgojne alate i vještine, bazirane na psihološkim i islamskim principima. S roditeljima se, po potrebi, radi 1 na 1 zbog postizanja trajnih promjena u odnosu roditelj-dijete.

Ako imate poteškoće:

– da vas djeca saslušaju, pa često morate vikati na njih;

– da vaša djeca poštuju porodične vrijednosti i razumiju postavljene granice;

– da neutralizirate rivalitet među braćom i sestrama i negativne utjecaje vršnjaka;

– da pronađete vrijeme za sebe, osjećate se opušteno i da uživate sa svojom djecom

onda je ovaj seminar prava prilika za Vas. Korisne vještine učit ćete kroz zabavne, interaktivne sesije, a naučene tehnike kasnije možete vježbati i kod kuće.

Prijave isključivo putem ONLINE FORMULARA do subote, 8. augusta ili do popune mjesta. Kao garanciju za pohađanje seminara, svi polaznici/ce dužni su uplatiti polog u iznosu od 30 KM (za bračne parove 50 KM) u periodu od 10-23. augusta 2015. na info desku CEI “Nahla”. Polog će biti uredno vraćen nakon odslušanog seminara.

Dobro došli!


Kathleen Roche-Nagi certificirana je trenerica u oblasti predbračne edukacije i roditeljstva iz Velike Britanije i direktorica organizacije Approachable Parenting koja okuplja profesionalne edukatore i nudi treninge iz oblasti liderstva, tim buildinga, donošenja odluka, rješavanja konflikata, samopouzdanja i asertivnosti.

U svojoj dosadašnjoj karijeri radila je i kao medicinska sestra, babica, te lična savjetnica. Proteklih 10 godina radila je s djecom i porodicama pomažući im da povećaju samopouzdanje i samopoštovanje i otkriju svoje sposobnosti.

Kathleen je autorica programa “Positive About You” koji je uspješno realiziran za 1.500 djece u Velikoj Britaniji, programa “Get Qualified” koji uz finansijsku podršku Evropskog socijalnog fonda omogućava ženama da steknu kvalifikacije, poboljšaju svoju edukaciju i napreduju na radnom mjestu, te programa “The Five Pillars of Parenting”, jedinog programa roditeljske edukacije za muslimanske porodice koji je priznala Nacionalna akademija edukatora iz oblasti roditeljstva (National Academy of Parenting Practitioners).

Kathleen je rođena u Dablinu, u Irskoj, prešla je na islam prije 20 godina. Udata je i majka četvero djece.